UW HUIDCOACH IN MAASTRICHT

T-Away couperose

T-AWAY

De directe oplossing bij huidoneffenheden! Heb je je altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken en andere huidoneffenheden? Dan biedt de T-Away je de oplossing in slechts enkele minuten! De T-Away is een behandelmethode met een verbluffend en direct zichtbaar resultaat. Meestal volstaat slechts 1 behandeling!


WERKZAAM BIJ

De T-Away wordt ingezet bij het littekenloos verwijderen van:
  • Tele's (gesprongen adertjes) 
  • Spider Naevi en bloedspatjes
  • Fibromen
  • Wratten, Steelwratjes
  • Pigmentvlekken (ouderdomswratten)
  • Onregelmatigheden in de huid.

DE BEHANDELING

Couperose behandeling in de schoonheidssalon. Het T-away apparaat werkt door middel van een unieke technologie die zowel in de medische als in de cosmetische wereld al vele jaren met uitstekend resultaat gebruikt wordt. De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. In een enkel geval zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid te behandelen gebieden. Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid. Bovendien wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gewaarborgd is.

De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt. De naald stipt de te behandelen huid aan en daar vindt dan ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats. Deze methode wordt toegepast bij couperose, gesprongen adertjes, spider naevus, bloedblaasjes. Het mooie is dat men direct resultaat ziet!

In het geval van (steel) wratjes e.d. wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan een korstje gevormd. Het korstje valt na enige dagen af, de huid daaronder is glad en roze en verkleurt na verloop van tijd weer mooi bij. Voor pigmentvlekken en ouderdomsvlekken wordt het te behandelen gebied licht afgeschraapt met de naald. Daarna ontstaat een klein schaafwondje, dat een korstje vormt. Na enige tijd valt dit korstje eraf en is het vlekje verdwenen. De huid verkleurt daarna weer normaal bij.


Prijslijst > Afspraak inplannen > 

© 2017 Do Beauty Maastricht Actilus webdesign