UW HUIDCOACH IN MAASTRICHT

Let's Do Beauty

PERMANENTE MAKE-UP

Indien u kiest voor permanente make-up bij Dominique Vluggen kiest u voor Topkwaliteit. Dominique is reeds 20 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van permanent make-up, waardoor u verzekerd bent van optimale vakbekwaamheid en nauwkeurige techniek beheersing. Dominique volgt regelmatig nascholingen.

Er wordt gebruik gemaakt van een digitaal aangestuurd apparaat. Hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend en kan zelfs een lijn van 1 millimeter worden gerealiseerd. De behandeling vrijwel pijnloos.

HET VERLOOP

Om te beginnen worden vorm en kleur, in overleg met u, bepaald. Hierna wordt, met een potlood, de gekozen vorm voorgetekend. Pas daarna wordt de definitieve permanente make-up (met een huidvriendelijk kleurpigment) aangebracht met een ultradunne steriele naald. Het prachtige resultaat is meteen zichtbaar.

De uiteindelijke vorm en kleur zijn na 2 tot 4 weken optimaal, waarna een afrondende behandeling volgt. U heeft nu een perfecte (basis) make-up.

De aangebrachte kleur vervaagt door natuurlijke opname en vernieuwing van de huid. Indien u uw permanente make-up wilt onderhouden kunt u na 1 à 2 jaar de kleur laten opfrissen. Hierdoor blijft de kleur van uw permanente make-up altijd mooi.


Prijslijst > Afspraak inplannen > 

© 2017 Do Beauty Maastricht Actilus webdesign