UW HUIDCOACH IN MAASTRICHT

Mesotherapie

MESOTHERAPIE


Bij mesotherapie worden speciale werkstoffen door middel van oppervlakkige prikjes direct in de huid gebracht. Hiervoor wordt een soort injectiepistool gebruikt. De basisstof is een zuiver hoog gedoseerd hyaluronzuur. Daaraan word een cocktail van essentiële vitaminen, aminozuren en anti-oxidanten toegevoegd. Mesotherapie is als anti-aging behandeling nog vrij nieuw maar bestaat in de medische wereld al geruime tijd. Naarmate we ouder worden daalt het gehalte aan hyaluronzuur en collageen in onze huid, waardoor deze minder vocht kan vasthouden; daardoor wordt het bindweefsel zwakker. Hyaluronzuur is een essentieel bestanddeel van het bindweefsel, het is de opvullende stof tussen de huidcellen. De huid verliest bij afname van ons collageen en hyaluronzuur aan volume en elasticiteit en rimpels verschijnen.

Door middel van een injectiepistool wordt de cocktail van hyaluronzuur, essentiële vitamines, mineralen, aminozuren, anti-oxidanten, co-enzymen en nucleïnezuren in de huid gebracht. Omdat het gaat om het toedienen van lichaamseigen hyaluronzuur is het een van de meest natuurlijke anti-aging methodes.

De behandelingen worden enkel uitgevoerd door de SKIN+ specialisten binnen onze praktijk.

RESULTAAT

  • Vervaging van rimpels
  • Vervagen van littekens
  • Versteviging van de huid
  • Verbetering huidstofwisseling
  • Ongedaan maken van samenklontering collageen
  • Egalere huid
  • Meer veerkrachtige en elastische huid
  • Gevolgen van luchtvervuiling, roken en zonlicht op de huid worden aangepakt

BEHANDELING


Na het aanbrengen van een verdovende crème, worden de werkzame stoffen direct in de huid gebracht met zeer dunne naaldjes. De kleine naaldjes van de mesogun zorgen ervoor dat de injecties even diep zijn en dat overal evenveel werkzame stof wordt ingebracht. In sommige gevallen kunnen tijdens de behandeling blauwe of rode plekjes of lichte zwellinkjes ontstaan. Deze zullen na een paar dagen weer wegtrekken. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig. Er zal dus altijd in kuurverband gewerkt worden.

Het is belangrijk uw huid tijdens en na de kuur thuis goed te verzorgen, te beschermen en te voeden. De groei van nieuwe cellen mag verder gestimuleerd worden. Voor het onderhoud thuis kunt u uitstekend gebruik maken van de producten van Medik8. Wij raden u aan voortaan een zonnecrème te gebruiken met een hoge beschermingsfactor.


Prijslijst > Afspraak inplannen > 

© 2017 Do Beauty Maastricht Actilus webdesign