UW HUIDCOACH IN MAASTRICHT

HUIDVERBETERING MET IPL

Verbeter uw huid met de snelheid van licht Door hoog energetisch licht op de huid te flitsen verbetert het algehele huidbeeld. De energie van de lichtflits wordt door de huid geabsorbeerd en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de huid aangezet tot vernieuwing en worden pigmentvlekken, rode adertjes en acne-bacteriën aangepakt. Uiteraard zijn, afhankelijk van het probleem, meerdere behandelingen nodig.

Door middel van Intense Pulsed Light kunnen diverse huidproblemen tegelijkertijd aangepakt worden. De behandelingen worden enkel uitgevoerd door de SKIN+ specialisten binnen onze praktijk.


WERKZAAM BIJ

  • Pigment en ouderdomsvlekken
  • Rode adertjes / couperose
  • Zonbeschadigde huid
  • Verslapte huid
  • Acne
  • Algehele huidverjonging d.m.v. collageenvorming

BEHANDELING

We beginnen met een intake, huidanalyse en opstellen van een persoonlijk behandelplan. U dient rekening te houden met meerdere behandelingen in kuurverband en de aanschaf van enige producten voor thuisgebruik. Tijdens de kuur géén direct zonlicht/zonnebank en altijd sunblock gebruiken.

STAP 1
Collageen en elastische vezels kunnen door UVA-stralen van de zon worden beschadigd, zodat de huid niet langer voldoende vocht kan opslaan. Hierdoor werkt de huid onregelmatig.

STAP 2
Licht wordt op het te behandelen huidgedeelte aangewend en in warmte omgezet. Het collageen in de huid wordt kort verwarmd, waardoor het vernieuwingsproces aangespoord wordt.

STAP 3
Het proces voert tot vernieuwde netvorming van het collageen en de elastische vezels onderling. De huidtextuur wordt verfijnd, grove poriën verkleinen en de elasticiteit wordt verbeterd.


Prijslijst > Afspraak inplannen > 

© 2017 Do Beauty Maastricht Actilus webdesign