LET'S DO BEAUTY
UW HUIDCOACH
IN MAASTRICHT

Over ons

DROOMHUID


Bij Let’s do beauty werken huidcoaches die naar je wensen luisteren en je huid optimaal analyseren. We zijn gespecialiseerd om snel de oorzaak van je huidprobleem te achterhalen en deze effectief te behandelen.

Rekening houdend met een overdrukke lifestyle, stellen we het juiste behandelplan voor je op en helpen om je huid weer in een goede stralende conditie terug te brengen.

HUIDCOACHES


Onze huidcoaches, Dominique en Minouk werken beide met evenveel liefde, passie en plezier. Met een SKIN+ coach bent u verzekerd van de beste specialistische kennis.

Laat ons u helpen om uw droomhuid te realiseren. 

Afspraak maken

De salon is uitsluitend op afspraak geopend, om u alle tijd en rust te gunnen zodat u na de behandeling ontspannen de salon verlaat. Hebt u een vraag of wilt u een afspraak maken, dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen, een mail of sms sturen.

Afspraak inplannen > 

U kunt uw gereserveerde behandeling uiterlijk 24 uur voor aankomst kosteloos annuleren. Mocht dit niet lukken dan kan de behandeling niet meer geannuleerd of gewijzigd worden en zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen

Afspraak annuleren > 

Do visit us

Alleen op afspraak via mail of telefoon

Naam 
Telefoon      
E-mail   
Vraag 

Do Beauty Maastricht

T  +31 6 4611 8052
info@dobeauty.nl

Sint Lambertuslaan 39A
6212 AS Maastricht

Openingstijden

ma / di  10.00 - 19.00 uur
wo10.00 - 17.00 uur
do10.00 - 21.00 uur
vr09.00 - 16.00 uur
za  09.00 - 16.00 uur

Parkeren

Parkeren voor de deur.
Let op: is betaald parkeren.
© 2017 Do Beauty Maastricht Actilus webdesign